50 Bin Maske Dağıtımına Başlandı

50 Bin Maske Dağıtımına Başlandı

Kırıkkale'de Valilik ve Kırıkkale Belediyesi, tarafından 50 bin maske vatandaşa dağıtılıyor

A+ A-

Kırıkkale'de Valilik ve Kırıkkale Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 50 bin maskenin ücretsiz dağıtımına başlandı.


Vefa Sosyal Destek Grubu ile zabıta ekipleri zaruri ihtiyaçlarını karşılamak üzere sokağa çıkan ve maske temin edemeyen vatandaşlara kentin çeşitli yerlerine kurulan stantlarda maske dağıttı. Ekipler, araçlarıyla yoldan geçen sürücülere de maske verdi.


Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  Valilik ve Belediye tarafından hazırlanan 50 bin maskenin dağıtılmaya başlandığı belirtti. Şehir içerisinde yaya trafiğinin yoğun olduğu noktalarda zabıta ekipleri ile birlikte esnaflara ve vatandaşlara koruyucu dağıtıyor. Maske dağıtımı esnasında vatandaşları sık sık sosyal mesafeyi korumaları yönünde uyarılarda bulunulduğunu  belirtin Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Pazarlarda, marketlerde, toplu taşıma araçlarında artık maske takmak zorunlu. Vatandaşlarımızdan da zorunlu hallerde dışarı çıktıklarında maske takmalarını özellikle istiyoruz. Ayrıca Sağlık Bakanımızın yaptığı uyarıları da dikkate alarak sosyal mesafeyi korumalarını özellikle rica ediyoruz" dedi.


Bu haber toplam 1425 defa okunmuştur

HABERE YORUM YAPIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

HABERE YAPILAN YORUMLAR


Henüz Yapılmış yada Onaylanmış Bir Yorum Bilgisi Bulunamadı.